Balanç català de les dues curses de ciclocròs al País Basc

10/11/2014
Ciclocròs

Balanç català de les dues curses de ciclocròs al País Basc

Les curses d´Ametzaga i Elorrio, totes dues vàlides per la Copa d´ Espanya de ciclocròs, han significat la primera sortida de la selecció catalana enguany servint  per acumular punts necessaris per garantir una millor situació a la graella de sortida dels Campionats d´ Espanya.
A Ametzaga, els ciclistes es trobaren amb un circuit tècnic i amb molt desnivell. Allà els resultats més destacats foren el segon i cinquè lloc de Magda Duran i Blanca Vallès a la prova júnior i la cinquena plaça de Mayalen Noriega i Gerard Álvarez a les curses elit i sots 23, respectivament. Per la seva part Marc Romero fou novè a júniors i Por Hernández el 16 è a cadets.
Ja a Elorrio, tot i el cansament de dissabte, el combinat mantingué un bon to general amb nou accés al podi de Magda Duran, que fou tercera d´ una prova on Blanca Vallès acabà sisena. Per la seva part Gerard Álvarez es quedà quart mentre que els cadets Pol Hernandez i Pau Miquel acabaven el 11 i el 18 respectivament i  junior Bladik del Pino era 19è. També destacar l´ actuació dels corredors catalans de Megamo amb triomf de Jofre Cullell a cadets i tercera posició de Josep Duran a júniors.