El ciclisme català homenatja els protagonistes de l´ any

17/11/2014
Federació

El ciclisme català homenatja els protagonistes de l´ any

Més de 450 persones es van aplegar a la sala d'actes del  INEFC per assistir al lliurament de guardons a un total de 175 esportistes  de totes les disciplines ciclistes i a unes 30 entitats reconegudes per les seves activitats de competició i de ciclisme de base i per ser entitats actives amb més de 30 anys o bé clubs que enguany celebren els seus 25 i 50 anys.
L'acte tingué la presència del  Sr. Santi Siquier, Representant Territorial de la Secretaria General de l'Esport, Sr. Gerard Esteva, President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Sr. Carles Domingo, vicepresident del Consell Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Barcelona  i Sr. David Moner, President d'Honor de la UFEC, tots acompanyant al president de la Federació Catalana de Ciclisme, Sr. Josep Bochaca. Les quatre autoritats esportives van dirigir unes paraules de suport i reconeixement al ciclisme català. 
L'acte es va iniciar amb el lliurament de trofeus dissenyats amb una base de fusta de la pista del Velòdrom d'Horta a tots els guanyadors dels campionats de Catalunya, copes catalanes i podis als campionats d'Espanya de les diverses disciplines i modalitats: Pista, Ciclocròs, BMX, Trial, Descens, Carretera i BTT a més de les distincions als cicloturistes més actius.
Es van lliurar distincions al expresident de la FCC, Sr. Alfred Esmatges com membre fundador de l'escola de ciclisme al Velòdrom en el 30è aniversari de la seva inauguració, als tres ciclistes més veterans entre els llicenciats de la Federació, i al Sr. José Manuel Olivan pels deu anys de programa de ciclisme a Radio Marca.
El president d'honor de la UFEC, Sr. David Moner va rebre la insígnia d'or de la Federació de mans del seu president, i una placa de reconeixement lliurada pel Sr. Miquel Arbós, en nom de tots els expresidents de la FCC, per la seva tasca federativa en els 17 anys de presidència davant de la UFEC.
Es van lliurar guardons d'aniversari als clubs amb 50 anys d'antiguitat, CC Tibidabo, PC Bons Amics, CC Farners i PC Colomina,  així com als clubs amb 25 anys d'antiguitat, CC Llavaneres, CC El Diari, CC Savall, CC Platja d'Aro, EC Baix Camp, UC La Bisbal, CC Pardinyes i CC Calafell.
Distincions també a tots els ciclistes professionals amb llicència de la FCC i als esportistes amb llocs d'honor als Campionats del Món de cada disciplina, al de Trial per Oriol Roca, Rafa Tibau, Gemma Abant i Sergi Llongueras i al de Ciclisme Adaptat per Raquel Acinas, Juan José Mendez, Josefa Benitez, Judit Masdeu, Ignacio Avila i Joan Font. Finalment es lliuraren els guardons de millors ciclistes catalans de l´ any a Helena Casas, pels seus èxits a la pista, i José Antonio Hermida, pels continuats pòdiums a les competicions de BTT.
 
Per veure vídeo dels millors ciclistes 2014: https://www.youtube.com/watch?v=bYbnOdJzy70