Obres al Velòdrom municipal d’Horta

14/12/2014
Federació

Obres al Velòdrom municipal d’Horta

Des de primer de desembre s’han iniciat dos dels projectes més representatius pel que fa a l’adequació i modernització de l'única instal·lació d’aquest tipus a la ciutat de Barcelona.  Aquesta actuació es inclosa en el programa d’actualitzacions d’instal·lacions esportives municipals de l'Institut Barcelona Esport (Ajuntament de Barcelona).
Un d’ells, la substitució de tota la fusta de la pista del velòdrom, degut a l'estat de deteriorament que patia desprès de 30 anys interromputs de ciclisme. S’ha iniciat per desmuntar tots els llistons superficials i deixar les costelles vistes, per tal de fer el tractament correcte i posteriorment es tornarà a instal·lar els llistons amb les mateixes especificacions que el primer dia. D’aquesta manera tornarem a tenir una pista tan valorada pels ciclistes professionals i amateurs.
L’altre projecte es la construcció, amb especificacions actuals, del circuit de BMX contigu a la instal·lació del Velòdrom municipal d’Horta. Un circuit que desprès d’algunes modificacions realitzades durant els gairebé 30 anys de funcionament, demandava una posada a punt urgent.
La durada de les obres és prevista entre 3 i 4 mesos.
Degut a aquestes obres, les activitats de les escoles i entrenaments que es portaven a terme quedaran sensiblement alterats, uns aprofitant la resta de la instal·lació per seguir treballant i d’altres desplaçant-se al velòdrom de Mataró per poder seguir rodant.
Esperem que a inicis de la propera primavera disposarem de les dues pistes per reprendre els entrenaments i les curses.