José Antonio Hermida, nou campió de Catalunya de ciclocròs

22/12/2014
Ciclocròs

José Antonio Hermida, nou campió de Catalunya de ciclocròs

Manlleu ha estat aquest diumenge ciutat del ciclocròs català amb 115 inscrits als Campionats de Catalunya de la modalitat. La prova reina va acomplir els pronòstics i José Antonio Hermida (Multivan) recuperà el títol de campió de Catalunya que no regentava des de fa tres anys.
El biker cerdà sortí endarrerit davant l´ empenta de Tomàs Misser (Guess) i sobretot Gerard Álvarez (Tomàs Domingo), però prengué la vanguàrdia de la prova a partir de la tercera volta per guanyar amb solvència davant Misser, segon elit a 1´15´´, i Alvarez, el campió sots 23 que arribà a 2´35´´. El tercer en el podi elit fou Arnau Rota (Biketraining) a 2´48´´. Junt Alvarez, pujaren al podi sots 23 Albert Poblet (Bicis Esteve) i Pau Romero (Electricadi).
A les curses de promoció la inscripció arribà als 36 nens. Destacar que el campió absolut arribà a Manlleu recentment reconegut pel Panathalon Barcelona, entitat que li va homenatjar aquesta setmana al Cercle del Liceu barceloní donada la seva trajectòria que inclou títols mundials i medalla olímpica en BTT.

Campions de Catalunya de ciclocròs

Elit: José Antonio Hermida (Multivan)
Sots 23: Gerard Álvarez (Tomàs Domingo)
Júnior: Josep Duran (Megamo)
Cadet: Jofre Cullell (Megamo)
Noies elit: María Casanova (Bicis Esteve)
Noies júnior: Magdalena Duran (Tomàs Bellès)
Master 30: Pere Amado (Salicru)
Sènior: Ignasi Calls (Salicru)
Master 40: Pere Joan Roig (Sans)
Master 50: Emilio Vivian (CC. Sant Boi)
Master 60: Francesc Vernet (CC Sant Joan Despí)

Font imatge: Twitter-@XSubi13