Les Masies de Roda acullen la segona de la Copa Osona de Trial

13/02/2015
Trial

Les Masies de Roda acullen la segona de la Copa Osona de Trial

El proper diumenge dia 22 de febrer es disputarà a Les Masies de Roda ‐ Roda de Ter la segona prova puntuable per a la setzena edició de la Copa Osona de Trial.
La prova tindrà lloc a l’entorn de l’Ermita de Sant Salvador de Còdol, entorn habitual per a la disputa de la Copa Osona de Trial.
Aquest paratge envoltat de bosc i molt proper a les aigües del pantà de Sau oferirà als participants un terreny pedregós amb graons i parets que, combinat amb terra, farà les delícies de participants i espectadors. El recorregut constarà d’un total de cinc zones on caldrà fer dues voltes.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.
Pel que fa als horaris, el primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, open blau, open blanc, infantils i open verd sent la sortida a les 09:00. De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, sènior, elit femení i elit masculí, sent la sortida a les 10:30.inalment d’10:30 a 11:00 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins, principiants i open lliure, sent la sortida a les 11:00. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 11:30.

Líders actuals

 Elit masculí: Sergi Llongueras (Òrrius)
 Elit femení: Gemma Abant (Sabadell)
 Sènior: Maró Valls (Cardedeu)
 Cadet: Martí Aran (Borgonyà)
 Infantil: Pol Cabré‐Verdiell (Matadepera)
 Aleví: Martí Esquerda (Vacarisses)
 Principiant: Martí Cros (Vallgorguina)
 Benjamí: Àlex Pizarro (Mollet del Vallès)
 Pre benjamí: Luca Ribera (Vilassar de Mar)
 Open verd: Martí Prat (Roda de Ter)
 Open blau: Guillem Oliver (Taradell)
 Open blanc: Oriol Vargas (Matadepera)