La Pirinexus 360 es presentarà a Girona

28/02/2015
Cicloturisme

La Pirinexus 360 es presentarà a Girona

La Pirinexus 360 Challenge es presenta a la ciutat de Girona de la mà de David Millar, qui serà el convidat d’honor a la presentació a l’hotel Carlemany de la prova circular de 347 km, estrella de la fira Girona Bike World.
El dimecres quatre de març a les vuit del vespre es farà la presentació oficial d’una prova èpica que presenta un recorregut de 360 graus per les comarques del Gironès, la Garrotxa, el Ripollès, el Vallespir, L’Alt i el Baix Empordà, La Selva amb tornada a la ciutat de Girona. Vint hores per realitzar-la en format non- stop individual o en relleus de tres persones per pistes de terra, trams de via verda i alguna carretera de poc trànsit.
La matinada del dissabte 2 de maig, al bell mig de la fira Girona Bike World, un grup de bicicletes de carretera, bicicross, bicicletes de gravel i de muntanya sortiran en direcció a les localitats punt d’etapa on hi ha instal•lats els avituallaments i els controls de pas. Olot, La Jonquera, Torroella de Montgrí i Calonge es converteixen així en fites que els ciclistes que s’atreveixen amb tot els recorregut han d’anar superant una per una. Mentrestant, els equips de relleu s’aniran situant als llocs de sortida. Ells també tenen fins a les 2 de la nit per arribar de nou a l’espai de la fira.

Més informació i inscripcions:
http://www.thepirinexus360.com/
info@gioutdoor.com