El Down Urban Barcelona és aquest diumenge

27/03/2015
DHi

El Down Urban Barcelona és aquest diumenge

La muntanya de Montjuïc serà el 29 de març per tercer any consecutiu l'escenari escollit per l'Ajuntament de Barcelona per a la celebració de la Festa Sobre Rodes. Entre les múltiples opcions i activitats destaca l'espectacular Down Urban Barcelona que seguint el patró dels millors descens urbans del món traslladarà tota l'emoció de l'esport extrem a la ciutat. Un autèntic espectacle per a tot el públic que hi assisteixi.
El Down Urban Barcelona està a punt de tancar les inscripcions i compta amb una participació d'autèntic luxe amb la presència confirmada de Pasqual Canals del Intense Factory Racing, Pol Marín del Giant Off-Road Factory Team i Viktoria Giménez del Intense Angles, entre d'altres descenders de prestigi, que tractaran de ser els més ràpids en el descens des del Estadi Olímpic fins a la font de Montjuïc.
El circuit del Down Urban Barcelona comptarà amb escales, passarel•les, grans salts i altres obstacles en el seu descens i seguirà el reglament de la Federació Catalana de Ciclisme amb premis per categories.
La jornada del Down Urban Barcelona s'obrirà el 29 de març amb entrenament de 8 a 9:30 h, per donar pas a la primera mànega a les 10h i la segona a les 11h. A les 11 h serà el torn de l'espectacular Down Dual.