Sis catalans a la Lliga Europa de BMX a Zolder

06/04/2015
BMX

El passat cap de setmana es van celebrar la primera i segona curses de la Lliga Europa al circuit Belga de Zolder on sis catalans van competir. Destacar les dues victòries de Griselda Artigas en la categoria de noies 13-14, en un gran resultat per ella i es col•loca amb els millors resultats d'un corredor català en la lliga Europa. Gabriel Avellaneda va fer una gran actuació, arribant 6º en la gran final (començant les eliminatòries en1/32) i el diumenge va ser desqualificat pels àrbitres.
Miquel Hernández, campió d’Europa i habituat a semifinals i finals, no va tindre tanta sort. Va passar les motos (1/32) i passar també els 1/16, però es va quedar a 1/8. Saul Conde, no va poder passar cap dels dos dies la primera eliminatòria mentre que Albert Moreno tampoc va passar el dissabte les eliminatòries i el diumenge superà la primera eliminatòria.