La Challenge Catalana de Cicloturisme-Cultura Ciclista fa 25 anys

22/04/2015
Cicloturisme

La Challenge Catalana de Cicloturisme-Cultura Ciclista fa 25 anys

La Challenge Catalana és el circuit de cicloturisme català més veterà i aquest any arriba a la molt especial celebració de les seves noces d'argent. Aquesta temporada, a més, comptem amb el patrocini molt especial de l'editorial Cultura Ciclista que ja fa tres que recolza incondicionalment les activitats que organitza la Comissió de Cicloturisme.
Finalment seran nou les cites puntuables que composaran la Challenge 2015. S'iniciaran aquest mateix dissabte a la segona edició de la Marxa Canyon Cambrils Park. Abans de l'estiu hi haurà quatre cites més, Remences, Montsec, Verge de Ribera i una de les novetats d'aquest any, la Jufré Riuprimer.
Després del descans estival arribaran la Vila de Pineda i altra de les novetats, la Pujada a La Mussara a Riudoms. La Challenge finalitzarà al mes d'octubre amb la clàssica Pelegrí Pi de Mollet i la Velo Solidario de L'Hospitalet de Llobregat.
Com sempre, es premiarà la participació dels cicloturistes i clubs més regulars de la temporada amb trofeus, premis i sortejos que podeu veure en detall al nostre calendari:
http://cicloturismecat.wordpress.com/calendari-cicloturisme-catala-2015/