Jordi Junyent s’endú la primera prova de la DVO Downhill Cup 2015

21/04/2015
DHi

Jordi Junyent s’endú la primera prova de la DVO Downhill Cup 2015

La DVO Downhill Cup, puntuable per la Copa Catalana, s’ha desplaçat aquest cap de setmana 18 i 19 d’Abril fins a Avià. El gran protagonista d’aquesta prova ha estat sense cap mena de dubte, el temps. Un circuit impecable, treballadíssim, excel•lent i divertit per a tots els participants, s’ha complicat increïblement a causa de la pluja incessant que ha caigut a partir de mig matí. La primera mànega ha transcorregut en sec i amb un bon sol, fins que tan sols quedaven 20 participants per baixar. Ha estat llavors quan ha començat a granissar i a ploure, fent que els últims elit i tota la segona mànega tingues lloc en moll i amb molt de fang. Aquest ha estat el marc de la primera prova de la DVO Downhill Cup 2015, competició patrocinada per DVO, Stihl, GoPro, The Bike Village, MBA, la Federació Catalana de Ciclisme, Leatt, Squirt, Faster Wear, MSC, Wallride Magazine i Blink Studio.
La prova ha estat guanyada indiscutiblement pel rider local Jordi Junyent del Saracen-Funn-Madison, qui ha parat el crono en 2:41.20, un gran temps considerant les condicions meteorològiques. En segona posició Elit trobem a Guillem Jorba del Intense-GoPro qui ha aconseguit un temps de 2:43.63. Tercer Elit s’ha situat en Dylan Levesque del CSO Millau amb 2:44.75. Quart ha estat el seu company d’equip, Guillaume Larbeyou i cinquè en Pol Romero del Ravetbike-Giant.
La categoria Junior se l’ha endut l’Isaac Perich de l’Intense-GoPro qui ha aconseguit el setè millor temps de la jornada. Segon Junior ha estat el frances Sylvain Buisan i tercer en Carlos Langelaan. En Cadets, Pol Marin ha guanyat per davant d’Hugo Frixtalon i Ignasi Jorba. La categoria Infantil ha estat per l’Aaron Querol, segon n’Edgar Delic i tercer en Pere Calzada. La guanyadora en Fémines Elit ha estat Blanca Julià per davant d’Alix Jacquemart i Anna Gutierrez. Blanca Aracil ha guanyat en Fémines Junior per davant de Marina Molviedro i Cristina Urgell. En Màster-30, Manel Arasa s’ha endut el primer lloc del podi per davant Joan Vicente i Iban Gimenez. Ramón Figueras segueix imparable en Màster 40, seguit d’Iban Llorens i Roger Comas. Finalment, Francisco Lucas ha guanyat en Màster-50 per davant Ramon Peralba.

Per veure classificacions:  http://www.dvodownhillcup.com/wp-content/uploads/2014/05/categories.pdf i http://www.dvodownhillcup.com/wp-content/uploads/2014/05/sratx.pdf

La propera prova de la DVO Downhill Cup serà el cap de setmana del 2 i 3 de Maig a Vallnord (Andorra).