La XXIV Pallaresa inaugura la temporada de marxes a Lleida

22/04/2015
Cicloturisme

La XXIV Pallaresa inaugura la temporada de marxes a Lleida

El proper dissabte dia 2 de maig es celebra a Tremp la 24ena edició de la Marxa Cicloturista La Pallaresa, primera puntuable del VIII Circuit Ciclopirineus-Velodrom que organitza la Comissió de Cicloturisme de la FCC.
Els organitzadors de la Unió Ciclista Tremp continuen oferint als participants el recorregut de la passada temporada, amb les dificultats de l’Estany de Montcortès, el Port del Cantó, la Collada de Boixols i l’Alt de Faidella, per totalitzar 179 quilòmetres i 3.150 metres de desnivell. Aquesta ruta serà puntuable pel Circuit Ciclopirineus.
La novetat d'aquest any serà la incorporació d'un recorregut curt de 112 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell que continua com el llarg fins a Sort passant per l'Estany de Montcortès i Gerri de la Sal. Un cop a Sort es torna per la mateixa ruta en sentit contrari. Serà una alternativa molt més accessible per tots aquells que vulguin descobrir les boniques carreteres del Pallars.
Tots els participants sereu obsequiats amb un mallot commemoratiu de la marxa i també amb un dinar al Restaurant La Canonja de Tremp.
Les inscripcions ja estan obertes a http://www.bicinscripcions.cat/ a un preu de 25 euros pels federats fins el dimarts 21 a mitjanit. Des de llavors fins el tancament definitiu, el dimarts 28 a les 24:00 hores, tindran un preu final de 30 euros.

Teniu tots els detalls de la marxa a la web http://www.lapallaresa.info/.