La Copa Tarragona Trial té a El Vendrell la seva darrera parada

23/04/2015
Trial

La Copa Tarragona Trial té a El Vendrell la seva darrera parada

El proper diumenge 26 d'abril tindrà lloc a El Vendrell (Baix Penedès) la quarta i última prova de la Copa Tarragona de Trial 2015. Aquesta prova és organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada i compte amb la col•laboració de l’Ajuntament d’El Vendrell i de la Federació Catalana de Ciclisme. La prova tindrà la sortida a la plaça de la Sardana i constarà d'un total de cinc zones on els participants hauran de fer dues voltes.
La Copa Tarragona és una competició apte per a totes les edats i nivells. Es disputaran un total de vuit categories: benjamins (8 anys i menys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys) i cadets (15 anys I més). També es disputaran les categories denominades open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, amb els nivells de blanc, blau i verd.
Les inscripcions es podran realitzar presencialment el dia de la prova de 8:30 a 9:30, essent la sortida a partir de les 9:00. El preu de la inscripció és de 20€.

Líders

Cadet: Ferran Sánchez (Mataró)
Infantil: Martí Riera (Vic)
Aleví: Marc Piquer (St. Sadurní d'Anoia)
Benjamí: Marc Alamilla (Vallgorguina)
Principiant: Alba Riera (Vic)
Open verd: Edgar Aenjo (El Catllar)
Open blanc: Marta Balsells (Bellaterra)
Open blau: Ot Sierra (St. Fruitós de Bages)

Per més informació: http://www.trialtarragona.blogspot.com/