Abel Mustieles i Gemma Abant dominen la Copa Catalana de trial

04/05/2015
Trial

Abel Mustieles i Gemma Abant dominen la Copa Catalana de trial

El port esportiu de Torredembarra ha estat aquest diumenge l’escenari de la segona prova de la Copa Catalana Trial 2015. L’aragonès Abel Mustieles i la catalana Gemma Abant s’han imposat en categoria masculina i femenina respectivament.
El municipi del Tarragonès ha acollit per primera vegada aquesta important prova del calendari de la Federació Catalana de Ciclisme organitzada pel CBCD Torredembarra amb la col•laboració de l’Ajuntament.
L’abrasiva roca torrenca ha estat el terreny de joc d’una prova on els zeros més aviat han escassejat, sobretot en la categoria d’elit masculí. Mustieles, únic participant que ha obtingut tres zeros al llarg de les deu zones, s’ha imposat i continua al capdavant de la general. Segon ha estat Sergi Llongueras que segueix segon a la general. La tercera posició ha estat per Pol Tarrés que ascendeix una posició a al general i ara és tercer.
En elit femení els zeros han estat més abundants i amb un total de vuit Gemma Abant s’ha imposat amb comoditat per davant de Carla Caballé i de Lúa Vizcaíno. A la general Vizcaíno continua primera però només a un punt de Caballé. En tercera posició hi ha Alba Hidalgo, quarta a la prova de Torredembarra.

Classificats

Sènior: Albert Clapes (Arties)
Cadet: Borja Conejos (Zarzalejo)
Infantil: Martí Vayreda (Olot)
Aleví: Gaudí Vall (Encamp, AND)
Principiant: Dídac Peña (Vic)
Benjamí: Roger Isern (Vallgorguina)
Pre benjamí: Luca Ribera (Vilassar de Mar)
Open verd: Pere Itchart (Barcelona)
Open blau: Guillem Oliver (Taradell)
Open blanc: Oriol Vargas (Matadepera)

La tercera prova Copa Catalana Trial 2015 serà el dia 5 de juliol a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental), abans però la cita serà a Sant Julià de Vilatorta (Osona) amb la disputa dels Campionats de Catalunya de Trial 2015 el dia 17 de maig.