La Montsec-Montsec 2015 arriba el 23 de Maig amb tres recorreguts

06/05/2015
Cicloturisme

La Montsec-Montsec 2015 arriba el 23 de Maig amb tres recorreguts

Els amics del Club Ciclista Balaguer estan enllestint els darrers detalls de la setena edició de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec que es portarà a terme a la localitat lleidatana el proper dissabte 23 de Maig.
Com les darreres temporades, es repeteix el recorregut llarg de 190 km i 3.300 metres de desnivell que compta amb cinc colls de muntanya: l’Alt de Vilanova de la Sal, el Port d’Àger, el Coll de Comiols, la Collada d’Hostal-Roig i l’Alt de Fontllonga.
Donant continuïtat a la iniciativa de l’any passat, hi haurà també la ruta de 140 km i 2.050 metres de desnivell molt apta per tots aquells que no s’atreveixin amb els 190 km de la llarga. La ruta serà similar amb l’Alt de Vilanova, el Port d’Àger i el Coll de Comiols. Des d’aquí només quedarà arribar a Balaguer per Artesa de Segre i Cubells.
Recordeu que aquests dos recorreguts seran puntuables pel VIII Circuit Ciclopirineus-Velodrom, pel Circuito de Gran Fondo de la RFEC, pel Circuito de Cicloturismo “Ciclismo a Fondo” i pel I Circuit Donabike de Cicloturisme.
Tots aquells que vulguin gaudir de les boniques carreteres de la zona d’una manera més relaxada tenen una tercera opció que, amb 80 km i 1.300 metres de desnivell, tindrà l’Alt de Vilanova, el Port d’Àger i l’Alt de Fontllonga com a dificultats. Aquesta ruta serà puntuable de la XXV Challenge Catalana de Cicloturisme-Cultura Ciclista i del I Circuit Donabike de Cicloturisme.
Com sempre, tots els participants podreu gaudir dels serveis habituals que ofereix l’organització, fet que ha permès que la Montsec-Montsec sigui una de les marxes millor valorades de totes les del calendari català de l’any 2014 i ser l’única marxa catalana que pertany al calendari Cycling for All de la UCI. Per arrodonir-ho, es lliurarà un mallot commemoratiu de la marxa a tots els inscrits.
Ja hi ha més de 450 ciclistes confirmats. Les inscripcions, limitades a 1.000 participants, tenen un preu de 30 euros per als federats fins el proper dimarts 12 a mitjanit. Des de llavors fins el tancament definitiu, el dimarts 19 a mitjanit, tindran un recàrrec de 5 euros.

Teniu tota la informació de la marxa a la web http://www.montsec-montsec.com/ i a les xarxes socials Facebook i Twitter.