El diumenge proper es celebren els Campionats de Catalunya de trial

15/05/2015
Trial

El diumenge proper es celebren els Campionats de Catalunya de trial

Una nova edició dels Campionats de Catalunya de Trial FCC es disputaran el dia 17 de maig a Sant Julià de Vilatorta (Osona). L’entorn de l’Hotel Mas Albareda, just al costat de la zona esportiva, serà l’emplaçament per a la prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. Les zones de la competició s’ubicaran a l’entorn de l’hotel i en el pedregós bosc de l’Albareda situat a unes 800m.
La competició que decidirà els Campions catalans d’enguany constarà d’un total de cinc zones on els participants hauran de realizar tres voltes amb un temps determinat.  La prova és organitzada per Trialsport juntament amb Club Ciclista Calma i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta.
El municipi osonenc reunirà els millors esportistes absoluts de l’especialitat tant masculins com femenins. Rafa Tibau de Caldes de Montbui i Gemma Abant de Sabadell varen obtenir els respectius títols l’any passat.  En l’apartat masculí la lluita pel títol promet intensa vista la rivalitat que hi ha en les posicions capdavanteres des de l’inici de la temporada, Sergi Llongueras, Pol Tarrés, Oriol Roca o Joan Torres, per mencionar-ne només alguns, posaran a prova Tibau.  Pel que fa a la categoria d’elit femení la favorita, a priori, és l’actual campiona, però tant Lúa Vizcaíno com Carla Caballé poden donar la sorpresa. Ambdues categories s’espera una competició apassionada.
La cita catalana no descuida la base i també comptarà amb les categories de benjamins (7 i 8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys), infantils (13 i 14 anys), cadets (15 i 16 anys) i juniors (17 i 18 anys). Juntament amb els Campionats de Catalunya de Trial FCC també hi podran participar les categories denominades Open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, enguany comptarà amb cinc nivells: blanc, blau i verd.  Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:15 amb un preu de 25€, sent la primera sortida a les 09:00h.

Per ampliar informació de la prova:
http://www.trialsport.es/informacio_competicio_trial/campionats-catalunya/145/ca#.VUdMqyHtlBc