La Marxa Cicloturista La Vallesana s’estrena el 14 de juny

14/05/2015
Cicloturisme

La Marxa Cicloturista La Vallesana s’estrena el 14 de juny

La Unió Ciclista Sabadell és un dels clubs catalans més veterans, fundat l’any 1922, i molts el coneixereu perquè són els organitzadors del Campionat de Sabadell i del Trofeu Joan Escolà, curses que han arribat aquest any a la 85ena i 44ena edició respectivament.
Ja fa uns quants anys, a la dècada dels 80, també van organitzar una marxa cicloturista que el proper diumenge 14 de juny tornarà a les entranyables carreteres del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Allà tots podrem gaudir d’unes rutes que els ciclistes de la zona coneixen molt bé i que us animem a provar si encara no hi heu pedalat.
La ruta curta de la Marxa Cicloturista de Sabadell “La Vallesana” tindrà 115 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell. Sortirà a les 8:00 del matí des del Camí de Can Quadres de Sabadell i tindrà el Coll d’Estenalles com a primera dificultat per baixar posteriorment fins a la cruïlla de Mura i continuar pel “sifó” o “V” que ens portarà cap a l’Alt de Monistrol de Calders. Des d’aquí, volta passant per Monistrol, Calders i Navarcles per tornar a pujar les Estenalles i arribar a Sabadell per Matadepera, Castellar del Vallès, Sentmenat i Polinyà.
La ruta llarga, de 175 quilòmetres i prop de 3.200 metres de desnivell, serà la cinquena puntuable del XVIII Circuit de Llarga Distància i compartirà horari i rutòmetre fins l’Alt de Monistrol de Calders. Aquí ens dirigirem cap a Granera i Castellterçol per baixar posteriorment cap a Moià i continuar per Santa Maria d’Oló, Avinyó, Artés, Calders i arribar a Sabadell com el recorregut curt.
Les inscripcions ja estan obertes a un preu de 35 euros pels federats fins el dijous 11 de juny. Tots els participants rebreu un polo commemoratiu i els ja inscrits el 31 de maig entrareu en un sorteig de material de ciclisme.
Teniu tota la informació a la web http://www.marxavallesana.com/ i a les xarxes socials Twitter i Facebook.