Gotta Perfumeries premiarà a les millors cicloturistes del I Circuit Donabike

14/05/2015
Cicloturisme

Gotta Perfumeries premiarà a les millors cicloturistes del I Circuit Donabike

Com bé sabeu, aquest any és l'estrena del nou Circuit Donabike de Cicloturisme, circuit que aplega set marxes i una classificació exclusiva per a fèmines amb copes i premis per les finalistes a final de temporada.
A dia d'avui s'han celebrat tres de les puntuables amb 93 noies que van finalitzar la marxa Canyon Cambrils Park, 32 a la Clàssica dels Murs de Cervera i 183 a la Terra de Remences de Sant Esteve d'en Bas. Això vol dir que provisionalment hi ha 264 ciclistes que han fet com a mínim una de les marxes i 6 d'elles han completat totes tres.
Un dels regals que rebran les finalistes del Circuit vindrà de part de Gotta Perfumeries. El grup Gotta Perfumeries està format per més de 50 botigues repartides per tot Catalunya i l’Aragó. En elles podreu trobar els professionals més preparats que us assessoraran en les millors marques de cosmètica i perfumeria al millor preu. Podeu veure més a la seva web http://www.gotta.es/.
Els amics de Gotta premiaran a totes les noies finalistes del Circuit Donabike 2015 amb una bossa amb diversos detalls que es lliurarà a la Nit de Marxa del mes de Novembre. Tindreu aquest premi les ciclistes federades que completeu 6 o 7 de les puntuables del Circuit.