La III Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer arriba el 28 de juny

18/05/2015
Cicloturisme

La III Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer arriba el 28 de juny

En aquesta ocasió us informem de la darrera marxa del mes de juny a casa nostra. Després de l’èxit de les dues primeres edicions, la Unió Ciclista Vic, l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer i l’ex-ciclista professional Josep Jufré, han donat continuïtat aquesta temporada a la Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer que es celebrarà el proper diumenge 28 de juny en aquest petit poble de la comarca d’Osona d’uns mil habitants i situat a sis quilòmetres de Vic.
La filosofia de la marxa és la d'oferir el millor servei a tots els participants, tenint cura de tots ells abans, durant i després de les rutes en bici, tot gaudint d’una matinal en un entorn excepcional per a la pràctica del nostre esport, circulant principalment per carreteres secundàries, on destaca l’Alt de la Trona, tram habitual de la Volta Ciclista a Catalunya, la Setmana Catalana, de la Cronoescalada de la Volta Ciclista a Osona, o del conegut Catalunya Ral.li Costa Brava. Aquest nivell de detall va fer possible que la Jufré de la temporada 2014 fos la tercera marxa millor valorada pels cicloturistes segons les enquestes de satisfacció de la Comissió de Cicloturisme, just per darrere de la Terra de Remences i la Montsec-Montsec. Això ha fet possible que aquesta cita sigui puntuable aquest 2015 pels circuits de Llarga Distància, Donabike i Challenge Catalana.
Els participants sortiran a les 8:00 hores des del Poliesportiu de Santa Eulàlia i continuaran per Sentfores, Vic, Sant Hipòlit, l’Alt de La Trona i Sant Boi de Lluçanès. Uns quilòmetres després podreu gaudir d’un avituallament lleuger. La ruta seguirà per Lluçà, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra i Avinyó, on estarà situat el segon avituallament amb un bon esmorzar.
En aquest punt, tots els que vulguin completar el recorregut llarg de 156 km i 2.500 metres de desnivell -puntuable pel XVIII Circuit de Llarga Distància i pel I Circuit Donabike de Cicloturisme-, continuaran per Artés, Calders, Monistrol de Calders, Granera, Castellterçol, Moià, L’Estany i l’Alt de Fontfreda per arribar de nou a Santa Eulàlia.
Tots els que volgueu fer la ruta curta, de 103 km i 1.750 metres de desnivell -puntuable per la XXV Challenge Catalana-Cultura Ciclista i pel I Circuit Donabike de Cicloturisme-, continuareu des d’Avinyó per Santa Maria d’Oló, Alt de Fontfreda i Santa Eulàlia.
Les inscripcions estan obertes a un preu de 30 euros pels federats fins el dimarts 16 a mitjanit i 35 euros des de llavors fins el tancament definitiu el dimarts 23 a mitjanit. Tots els participants rebreu un magnífic mallot commemoratiu Inverse a més d'altres regals i un bon dinar amb productes de la terra a la zona d'arribada.

Teniu tota la informació a la web http://www.marxajufreriuprimer.cat/ i a les xarxes socials Facebook i Twitter.

Comentar també que s'està organitzant una interessantíssima jornada especial el proper dissabte 6 de juny sobre la importància de l'alimentació i la suplementació en el ciclisme a la que tots esteu convidats.