La UC Vic organitza una jornada tècnica oberta de ciclisme

27/05/2015
Cicloturisme

La UC Vic organitza una jornada tècnica oberta de ciclisme

La Unió Ciclista Vic i Josep Jufré organitzen el proper dissabte, 6 de juny, com a tastet de la Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer del 28 de juny, una completa matinal amb l’objectiu de conscienciar de la importància d’una alimentació correcta i d’una suplementació adequada.
La jornada vol ser una oportunitat per difondre unes pautes bàsiques d’alimentació i per presentar i provar in situ- productes de la casa Etixx.

La jornada constarà de quatre blocs:

– 8:15 hores: sortida amb bicicleta de carretera amb un recorregut d’uns 70 km amb avituallament Etixx (isotònics, barretes i gels). La ruta tindrà inici a l’Escola de Ciclisme (carrer Mas d’en Bigues de Vic) i passarà pel Pont del Llop, Oristà i La Torre d’Oristà per fer l’avituallament Etixx. Posteriorment es tornarà de nou a Vic passant per Olost, Perafita, Sant Bartomeu del Grau i Gurb.
– 11:30 hores: demostració en el nou circuit Pump Track de l’Escola amb els clubs Genesis i BMX Terrassa.
– 12:00 hores: xerrada sobre alimentació a càrrec de Martí Noguera (preparador i nutricionista). Seguidament Roger Pérez (Etixx) explicarà conceptes sobre la suplementació.
– 13:00 hores: taula rodona sobre alimentació i suplementació amb la participació de Carlos Verona (ciclista professional Etixx-Quick Step), Emma Roca (bombera, bioquímica i esportista d’elit) i Josep Jufré (exciclista professional).

L’activitat és completament gratuïta però és necessaria la inscripció prèvia a http://www.marxajufreriuprimer.cat/ (enllaç “xerrada de nutrició”). Tots els assistents tindreu un bidó d’Etixx de regal i també podreu gaudir de servei de dutxes.