Nou catalans a la Copa del Món de trial

30/05/2015
Trial

Nou catalans a la Copa del Món de trial

Nou catalans a la Copa del Món de trial

La Copa del Món 2015 comença aquest cap de setmana a la ciutat de Cracovia (Polònia). Un total de nou esportistes de la FCC hi prendran en categoria masculina i femenina. Rafa Tibau, Sergi Llongueras i Pol Tarrés ho faran a la categoria masculina de 26, mentre que Oriol Roca, Eloi Palau, Jaume Tort i Ferran Escudero ho faran a la categoria masculina de 20. A la categoria femenina hi prendran part Lúa Vizcaíno i Alba Hidalgo.
Enguany la Copa del Món presenta importants canvis en el format. Un dels més destacats és a la categoria femenina amb la inclusió d’una primera fase de 1/2 finals on només les sis millors classificades accediran a la final.
Pel que fa a les categories masculines una primera ronda de 1/4 de final donarà pas a les 1/2 finals, igual que amb les noies, els sis millors classificats accediran a la final.
Tant Rafa Tibau com Sergi Llongueras ocupen la privilegiada sisena i desena posició respectivament en el rànquing UCI (http://www.uci.ch/trials/ranking/) fet pel qual el seu pas a les 1/2 finals és directe.

Per ampliar informació:
http://www.uci.ch/trials/ucievents/2015-trials-uci-trials-world-cup/459900815/