Ferran Jorba i Blanca Julià Campions de Catalunya de DH 2015

03/06/2015
DHi

Ferran Jorba i Blanca Julià Campions de Catalunya de DH 2015

Aquest cap de setmana 30 i 31 de Maig ha tingut lloc la tercera prova de la DVO Downhill Cup, coincident amb el Campionat de Catalunya de descens, a la localitat lleidatana d’Espot. Aquesta prova ha organitzada per la Penya Ciclista Colomina i l’Ajuntament d’Espot.
Espot ja havia acollit fa molts anys proves de renom internacional i aquesta experiència ha estat clau en l’èxit de la prova. Un circuit excel•lent, molt treballat, els remontes en telecadira i una organització perfecta han estat els grans protagonistes del cap de setmana. El temps finalment ha respectat i ha permès que tots els participants poguessin gaudir d’uns dels millors Campionats de Catalunya que hem tingut aquests últims anys. Aquest ha estat el marc d’aquesta tercera prova de la DVO Downhill Cup 2015, competició patrocinada per DVO, Stihl, GoPro, The Bike Village, MBA, la Federació Catalana de Ciclisme, Leatt, Squirt, Faster Wear, MSC, Wallride Magazine i Blink Studio.
Ferran Jorba, de l’Intense Factory Racing ha estat el guanyador absolut de la prova amb un temps de 2:41.19, a qui una grandíssima segona baixada li ha permès pujar a dalt de tot del podi i per tant, proclamar-se per primer cop Campió de Catalunya Elit. El segon lloc ha estat pel seu company d’equip Bernat Guàrdia, qui ha tingut una caiguda a la segona màniga però li ha valgut el temps marcat a la primera 2:44.54. El tercer calaix ha estat per en Guillem Jorba de l’Intense-GoPro, qui ha signat un temps de 2:45.69 que li serveix per ser líder elit de la competició. El quart lloc ha estat per en Jordi Junyent del Saracen-Funn-Madison i el cinquè per un eufòric Ivan Oulego del XMS Evil Racing.
El Campió de Catalunya en categoria Junior ha estat l’Alex Marin del Giant Factory Off-Road Team, seguit de l’Isaac Perich de l’Intense-GoPro, qui es manté líder de la competició. Tots dos han estat dintre dels 10 millors temps de la jornada. El tercer lloc junior ha estat per en Carlos Von Heyden. En Cadets, Pol Marin ha estat Campió de Catalunya per davant d’Ignasi Jorba i Ferran Padilla. La categoria Infantil ha estat per l’Edgar Delic, seguit de l’Aaron Querol i tercer en Nahuel Taberner. La Campiona de Catalunya en Fémines Elit ha estat la Blanca Julià per davant de la Mireia Bosca i de la Junior Blanca Aracil. En Màster-30, un reaparegut Pablo Moreno s’enduia el Campionat de Catalunya per davant de Joan Vicente i Iban Gimenez. Ramón Figueras segueix imparable en Màster 40, seguit de Juan Manuel Guillamet i d’Iban Llorens. Juan Fco Vicente ha estat el millor Màster 50 per davant de Ramon Peralba i Francisco Lucas. Finalment, la categoria Tandem ha estat per Fabiola Morales i la seva parella; seguits d’ Inmaculada Serrano i Manuel Olmo; el tercer lloc ha estat per Robert Tora i en Francisco Borrueco.

Podeu trobar les classificacions de la prova en els següents enllaços:
https://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Categorias_1.pdf
https://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Scratch_7.pdf

La propera prova de la DVO Downhill Cup serà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre a Tartareu, Lleida