Torna la Marxa Cicloturista Sant Magí de Tarragona

04/06/2015
Cicloturisme

Torna la Marxa Cicloturista Sant Magí de Tarragona

El proper diumenge 7 de juny tindrà lloc a Tarragona la XXVIII Marxa Cicloturista Sant Magí, organitzada pel Club Ciclista Tarragona.
Els organitzadors proposen aquest any el recorregut clàssic de 127 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell acumulat entre Tarragona i el Santuari de Sant Magí de Brufaganya i tornada a Tarragona. La marxa surt des del Moll de Costa del Port de Tarragona i transcorre per les poblacions d'Els Pallaresos, Nulles, Vila-rodona, El Pont d'Armentera, Querol i Montealegre per arribar al Santuari de Sant Magí de Brufaganya. Allà es farà un re agrupament i un avituallament per a tots. La tornada a Tarragona es farà resseguint la mateixa ruta en sentit invers.

A l'arribada hi haurà una fideuà per a tots els participants i es farà el lliurament dels habituals premis als més joves, als més veterans i als clubs destacats.

Les inscripcions estan obertes a un preu de 20 euros pels federats fins el dia 31 de maig i de 25 euros de l'1 al 5 de juny, data en que es tancaran automàticament.

Teniu tota la informació a la web http://www.clubciclistatarragona.cat/.