Els Barcelona Tours de Velodrom comencen a rodar

09/06/2015
Cicloturisme

Els Barcelona Tours de Velodrom comencen a rodar

Velodrom Bike Tours, patrocinador de la Comissió de Cicloturisme, ha engegat fa poques setmanes el seu servei Barcelona Tours. Aquesta novetat combina per una banda conèixer les rutes de Barcelona i les seves rodalies amb la possibilitat de fer-ho amb una bici de carretera i material d'alta gamma.
Les rutes proposades inclouen recorreguts d'un dia per llocs emblemàtics com ara Collserola, Garraf, el Maresme, el Montseny o Montserrat. També s'ofereixen recorreguts de més dies pel Priorat, la Garrotxa o el Montseny. Aquestes rutes es poden combinar amb serveis especials com ara recollida i tornada a hotel, guies amb vehicle de recolzament i assistència tècnica, esmorzar a la sortida i avituallaments, dossier fotogràfic, etc.
Aquestes rutes es poden combinar amb el lloguer d'una de les Specialized Tarmac SL4 Comp que hi ha disponibles. Aquestes bicis d'alta gamma amb quadre de carboni, grup Shimano Ultegra de 22 velocitats i rodes Fulcrum es poden trobar en cinc talles -de la XS a la XL- i inclouen pedals automàtics, casc i kit d'eines. Opcionalment es pot llogar un GPS Garmin i calçat i roba ciclista.
Al seu web www.velodrombiketours.com/es/barcelona-tours teniu tota la informació i detalls de les rutes i tarifes. Recordeu que podeu llogar les bicis sense combinar amb les rutes per si voleu participar a una marxa cicloturista, triatló o simplement per provar una bicicleta de ruta.