Es celebra la Copa Catalana de Sant Feliu de Pallerols

26/07/2015

Sant Feliu de Pallerols ha viscut una intensa jornada de ciclisme aquest dissabte amb la disputa de dues curses per Masters i Cadets, puntuable per la Copa Catalana de Ciclisme amb l' emoció afegida que també eren Campionat de La Garrotxa pels Masters amb els corresponents mallots, i la primera cursa celebrada va ser pels Masters 40, 50, 60 i Femines Elit amb una excel·lent participació de 115 corredors i una ruta de poca muntanya per carreteres de Olot, Castellfollit de la Roca, Tortellá, Montagut i tornada a Sant Feliu amb un tota de 82 kmi en els ultims km 10 corredors 10 corredors van lograr l' escapada bona i Olivella fou el mes rapi a l' arribada i es va imposar amb una victòria merescuda i Beatriu Gomez primera noia, I tot seguit es va disputar la cursa de Cadets amb 65 km i uns 50 corredors i a la segona part de la cursa uns 25 participants van poder deixar a la resta i en l' esprint final Marcos fou el just guanyador amb un esprint espectacular.
El Restaurant i Piscina La Ponderosa va lliurar dos safates de productes de La Garrotxa al primer corredor Jordi Olivella i a la primera Femina Mireia Trias. Els representants del Ajuntament i Club organitzador van lliurar els premis.