Es celebra la Torderenca

21/08/2015

Aquest passat diumenge,16 d'Agost, es va celebrar a Tordera la 2a cursa BTT d'aquesta població...LA TORDERENCA 2015.

Desprès de dos dies de pluja intensa van poder gaudir del paisatge i d’una pedalada en companyia d’altres ciclistes per compartir la mateixa passió

comuna. Amb dos circuit de 26km amb 800m+ i un altre de 16km amb 500m+, a través de les serralades de Tordera, Miralles i Montnegre.

Ritme de vertigem imposat pel cap de carrera Cristian Collados des del primer quiòmetre, malgrat tenir categoria de “pedalada”, amb un planter de primera, amb corredors de nivell i un ritme d’escàndol.

A la modalitat llarga, Roger Argelaguer Martín és va proclamar primer, seguit de Narcís Lopes Villena i Cristian Collados que va quedar a la tercera posició desprès de problemes mecànics.

Per lo que fa al recorregut curt, la jove promesa de la BTT, Manel Corralero Martín va ser el guanyador, Jordi Olmo segon i Carlos Teodoro González tercer.

A la categoria de feminas, Maria Casanova va quedar primera de la modalitat llarga i a la distancia curta va ser Imma Casadellà Artigas la guanyadora, seguida de Judith Dominguez i Yolanda Bernejo a la tercera posició.