Obert el Període de Precalendari de Sol·licitud de Curses 2017

11/09/2016
Carretera - BTT

Obert el Període de Precalendari de Sol·licitud de Curses 2017

S’acaba la temporada i hem de preparar el calendari FCC del 2017.  Per sol·licitar  curses per incloure al precalendari 2017 cal omplir l’imprès què trobareu en aquest enllaç 
Cal omplir els espais que calgui, i l’envieu a calendari@ciclisme.cat, així com a les delegacions territorials de la Federació lleida@ciclisme.cat, tarragona@ciclisme.cat, girona@ciclisme.cat .
El termini de sol·licituds  finalitzarà el 30 d/Octubre. La prioritat de data la tenen les curses que han sol·licitat calendari UCI, després les de la RFEC, a continuació les de més antiguitat.

La Comissió esportiva valorarà i publicarà els calendaris de les diferents competicions i disciplines. No s’ha de pagar cap taxa en el moment de sol·licitar que s’inclogui en el precalendari. El pagament es farà quan es presenti el reglament, passi al calendari i s’abonin  els drets federatius.
Recordem que Trànsit restringeix les proves de carretera o btt amb encreuaments per carreteres en determinades dates (ponts, mesos d´estiu...), cada vegada amb menys flexibilitat de negociació.