Alex Marín guanya la final de la DVO Downhill Cup 2015 a Vielha

12/10/2015
DHi

Alex Marín guanya la final de la DVO Downhill Cup 2015 a Vielha

La DVO Downhill Cup 2015 ha posat punt final a la temporada aquest cap de setmana 10 i 11 d'Octubre a Vielha - Bosc de Baricauva (Vall d'Aran Bike Parks).

Cap de setmana molt emocionant, en un circuit on tots els participants coincidien en considerar perfecte, gràcies a la gran feina de l'organització a càrrec de David López i Marc Gómez, membres de l'staff de l'Aran BikePark juntament amb altres socis del club, i gràcies també al bon temps que ha acompanyat durant els dos dies. Un gran final, on  quedava l'expectativa per veure quins pilots s'endurien la general de la DVO Downhill Cup 2015, competició patrocinada per DVO, Stihl, GoPro, The Bike Village, la Federació Catalana de Ciclisme, Leatt, Squirt, Faster Wear, MSC, Wallride Magazine i Blink Studio.

El júnior Alex Marín (Giant Factory Off-Road Team) s'ha endut el triomf absolut de la DVO Downhill Cup a Vielha amb un temps de 03:22.46 per davant de Jordi Junyent (Saracen-Funn-Madison) amb un crono de 03:24.70 i Guillem Jorba (Intense - GoPro), que ha parat el temps en 03:29.14. El podi scratx l'han completat Pasqual Canals, també del Intense - GoPro i el júnior del Btt Premià de Dalt - La Poma, Carlos Von Heyden. Un podi on n'és patent la qualitat del ciclisme català i la força amb la que vénen les noves generacions. 

La categoria Elit, doncs, ha estat encapçalada per Jordi Junyent qui ha pogut mantenir-se com a lider i s'ha proclamat guanyador de la general, seguit de Guillem Jorba i, tercer, Pasqual Canals. Sergio Martín ha ocupat el quart calaix i Jonathan Anaya ha pujat al cinquè calaix del podi. En Júniors, Alex Marin s'ha endut la victòria per davant de Carlos Von Heyden, qui s'ha endut la general, i Isaac Perich. El guanyador en Cadets ha estat Ferran Padilla, seguit de Pol Marin, qui ha guanyat la general i Ignasi Jorba. En Infantils el guanyador ha estat Edgar Delic, guanyador també de la general, seguit d'Aaron Querol i Emilio de Pablos. La categoria Fémina ha estat per Blanca Julià, qui s'ha endut la general per un ampli marge, seguida de Mireia Boscà i Soraya Drici; la categoria Fémina Júnior ha estat per la Blanca Aracil, també guanyadora de la general, seguida de la Cristina Urgell i la Marina Molviedro. Joan Vicente ha guanyat en Màster-30 i ha estat també guanyador de la general, seguit per Manel Arasa i Joan Coromines. Un cop més l'imbatible Ramón Figueras ha guanyat en Màster-40, tant la prova com la general, seguit de Xabin Beobide i Oscar Berrocal. En Màster-50 Francisco Lucas s'ha endut el triomf i la general per davant de Ramon Peralba. Finalment, la categoria Tàndem ha estat per Inmaculada Serrano i Manuel Olmo seguits de Fabiola Morales i David Jimenez, qui s'enduen la general; tercers han estat Alfons Bayonas i Gustavo Adolfo.

Podeu trobar les classificacions de la prova en els següents enllaços:

https://www.ciclisme.cat/sites/default/files/classificacions/scratch.pdf i https://www.ciclisme.cat/sites/default/files/classificacions/categorias.pdf

Agrair a totes les persones que han fet possible aquesta competició, tant als participants, com als assistents i als fotògrafs que fan una feina excel·lent. Molt especialment agrair als sponsors la seva vinculació i ajuda: DVO, Stihl, GoPro, The Bike Village, la Federació Catalana de Ciclisme, Leatt, Squirt, Faster Wear, MSC, Wallride Magazine i Blink Studio. L'any vinent més i millor!!

 

Fotografia de Pedro González.