Arnau Masferrer guanya la Cursa del Pa de Palafrugell

31/01/2016
Carretera

Arnau Masferrer guanya la Cursa del Pa de Palafrugell

El corredor professional del ORICA Christian Meier és el director del nou equip "La Fabrica Race Team-Bici Oci" i, a Palafrugell, s´ha estrenat amb victòria del seu corredor Arnau Masferrer, a la primera Cursa de la temporada organitzada pel CC Palafrugell.
La prova, puntuable pel Campionat Social d' Hivern Carretera, consta de 4 proves puntuables, i, el proper diumenge seguirà a Bescanó. La cursa ha sortit a les 10 h de La Plaça del recordat Antonio Miguel amb 95 km per carreteres ratoneres i trenca cames de la costa.
Dani Reyes i Adrià Merino han lograt anar alguns quilòmetres escapats, però a uns cinc de Palafrugell, el gran grup ha tirat pel dret i l'escapada ha estat neutralitzada. En l'esprint final Masferrer fou el més ràpid i brillant guanyador seguit de Joan Font i Corentin Navarro, mentre que Sílvia Roura fou la primera Fèmina. Cal destacar que el motiu del nom de "La Cursa del Pa" ve donat pels premis, què eren pans de fleca autèntics amb disseny especial per l' ocasió. L' alcalde de Palafrugell Juli Fernandez ha lliurat els premis.
 
Guanyadors
 
Elit: Arnau Masferrer, Marc Iturralde, DanisThibaut.
Sub 23: Corentin Navarro, Alex Ulloa, Joel Nicolau.
Junior: Alex Jaime, Theo Vanhoye, Daniel Mellado.
Master 30: Joan Font, Hector Abad, Christian Collados.
Femines Elit: Silvia Roura, Jessica Padrock.
Femines Junior: Arianna Pruisscher.
Cadet: Raul Nicolas, Pol Jaime, Raul Sebastines.
Master- 40: Marc Frou, Miquel Angel Gherino, Josep Girones.
Master-50: Narcis Riembau, Josep Bosch, Jose Sanchez.
Master-60: Cristobal Maya, Francisco Miguel, Manel Parlade.
Cicloturista: Joel Abardia