Finalitza la Transpyr

19/06/2016
Cicloturisme

Finalitza la Transpyr

 
La meta situada al port esportiu d'Hondarribia (Guipúscoa) ha estat escenari avui de l'arribada de la Transpyr Coast to Coast 2016. Els centenars de participants han anat arribant després de la darrera etapa, que ha unit Navarra (la sortida era a Burguete) amb el País Basc. S'han anat succeint les imatges d'emoció i molta satisfacció dels participants que han aconseguit el repte d'unir en set dies el mar Mediterrani amb el Cantàbric, un repte només a l'abast dels més preparats, i que aquest any han assolit el 81% dels 400 que van sortir de Roses fa una setmana. L'etapa d'avui ha estat marcada també per la pluja, que ha acompanyat el grup durant la segona meitat de la Transpyr. 
 
Tant els que l'han fet amb bicicleta de muntanya com per carretera han hagut d'exprimir-se al màxim, gestionant el seu esforç i capacitat de suportar el cansament, per assolir el repte de superar aquesta prova de resistència. La cerimònia final ha coronat els finishers com autèntics graduats en Mountain Bike i en ciclisme de carretera, en l'edició que ha comptat amb més participants que mai i amb un 56% de ciclistes estrangers. 
L'equip de l'alemany Steffen Thum i Rémi Laffont ha estat el més ràpid en la modalitat de MTB, mentre que Ibon Zugasti (Imparables) s'ha adjudicat tots els trams cronometrat de la Gaes Transpyr Backroads.