Gran paper de la selecció catalana als estatals DH

17/07/2016
DHi

Gran paper de la selecció catalana als estatals DH

El cap de setmana 16-17 de juliol s’han celebrat a Vigo els Campionats d’Espanya de Descens.
Les altes temperatures han propiciat que el circuit estigués molt sec i molt trencat.
Malgrat les condicions climatològiques els corredors catalans han tingut un paper molt destacat.
La selecció catalana liderada per Ivan Oulego ha portat 6 corredors a la competició, 3 cadets i 3 juniors, assolint podi 4 dels seus integrants.
La prova s’obria als corredors el divendres amb un reconeixement a peu pel circuit per valorar totes les traçades i poder aplicar la millor tècnica a cada tram.
El dissabte es destinava el dia a entrenaments oficials. A la tarda Ivan Oulego podia assessorar els seus corredors  analitzant els vídeos de les sessions d’entrenament, procurant millorar tots els punts del recorregut i així tenir els corredors ben preparats per la final.
El diumenge s’ha disputat una primera màniga classificatòria i la segona puntuable.
En categoria Junior el campió d’Espanya ha estat el català Carlos Von Heyden (Selecció Catalana) i David Argilés (Selecció Catalana) ha assolit la segona posició.
En categoria Cadet, Ignasi Jorba (Selecció Catalana) ha estat el campió d’Espanya i el seu company de Selecció, Edgar Peyra ha estat el 3er classificat.
També destacar l’actuació dels catalans, Ramon Figueras, campió d’Espanya de Master 40B  i en categoria èlit, guanyava la cursa el gallec Angel Suárez, i els catalans Ferran Jorba i Àlex Marín, aconseguien la segona i tercera posició respectivament.