Participació de les Fèmines Elit al Trophée d'Or

17/08/2016
Carretera

Participació de les Fèmines Elit al Trophée d'Or

La selecció catalana femenina, ja està preparada per la  darrera sortida de la temporada, serà la Volta per etapes UCI del Trophée d’Or, del 20 al 24 d’agost a França.
L’expedició va realitzar una concentració a la Molina i entrenaments per la Cerdanya, de doble sessió, com algunes etapes que es trobaran a França, així com sessions de rodets.
Les corredores  seleccionades per participar al Trophée d’Or a França son:
 
-Esther Villaret          (EL Pedal)
-Maria Casanova       (Esteve)
-Laura Mendez          (BZK)
-Eva Jacomet           (Girona)
-Mayalen Noriega      (MMR)
-Sandra Santanyes    (MMR)
 
També la corredora catalana del Bizkaia-Durango, Elisabet Escursell,  participarà en aquesta prova amb els colors del seu equip.
Destacar en l’equip de les sis corredores que disputaran el Trofée d’Or, la presència de tres sots23, dues de primer any, i que per primera vegada afrontaran una volta de 5 etapes en 4 dies, una selecció  jove i amb molta experiència per adquirir.
 
L’expedició marxarà cap al cor de França, en plena Regió Centre-Val de Loire, concretament a la ciutat de Saint Amand Montrond, coneguda per les seves joies d’or, d’aquí el nom de Trophée d’Or, doncs les guanyadores de cada etapa reben una joia d’or única creada a Saint Amand Montrond.
 
Les acompanyen el tècnic David Llauradó i els auxiliars Jordi Puyal i Nico Calmaestra.