Aquest dimecres s’obren les inscripcions de la Terra de Remences 2017

14/02/2017
Cicloturisme

Aquest dimecres s’obren les inscripcions de la Terra de Remences 2017

Els amics del Club Ciclista Bas ja tenen tot preparat per continuar el procés d’inscripcions de la Marxa Cicloturista Terra de Remences 2017. Aquest any és una cita molt especial ja que s'arriba al vintè aniversari de la popular cita gironina que es celebrarà el diumenge 14 de maig.
 
Durant aquestes dues darreres setmanes, ja s’han apuntat uns 500 participants que van optar per les inscripcions anticipades amb l’opció del carnet Amic de Remences. La resta de places, fins arribar al límit màxim de 3.000 participants, s’obriran demà dimecres 15 de febrer a les 12 hores del migdia.
 
Recordeu que només podreu inscriure-us a través de la pàgina www.terraderemences.com fent el pagament amb targeta de crèdit. Els preus d’aquest any pels federats seran de 25 euros si no es vol l'armilla commemorativa o de 42 euros amb armilla. Tots aquells que no tinguin llicència federativa de ciclisme podran contractar la llicència de dia a un preu de 12 euros amb la novetat d'un descompte del 50% en aquesta llicència de dia pels posseïdors del Carnet Ciclista de la RFEC.
 
Com les darreres temporades, el recorregut llarg de la marxa puntuarà per la desena edició del Circuit Ciclopirineus, el recorregut curt per la XXVII Challenge Catalana de Cicloturisme i els dos pel III Circuit Donabike de Cicloturisme.