Més de 300 ciclistes han participat l'Open Barcelona BTT -CORVI - GP Ciutat Igualada

27/02/2017
BTT

Més de 300 ciclistes han participat l'Open Barcelona BTT -CORVI - GP Ciutat Igualada

Igualada ha acollit avui diumenge 26 de febrer el Gran Premi Ciutat d'Igualada Biking Point, la primera prova de l'Open Barcelona-CORVI BTT. Sota un dia assolellat i una bona temperatura per la pràctica del mountain bike, més de 300 ciclistes de diferents categories han competit en un circuit de 6 km i 150 metres de desnivell positiu pels voltants de la Zona Esportiva Les Comes d'Igualada.

La prova ha tingut dues sortides, una a les 10h i l'altre a les 12h. La primera sortida ha sigut per les categories Cadets, Júniors, Fèmines, Màsters 40, Màsters 50 i màsters 60. La resta de categories, Sots 23, Èlit i Màsters 30 han sortit a les 12h.

Els guanyadors del Gran Premi Ciutat d'Igualada Biking Point i  ara líders de l'Open Barcelona-Corvi BTT Barcelona han estat Mario Sinués de l'Amunt Club Ciclista, i Anna Villar de l'equip Biking Point.

Per a molts ciclistes ha estat la primera prova d'XCO de la temporada,  la motivació i les ganes d'iniciar-la s'apreciaven en l'ambient. La temporada d'XCO continuarà per a molts ciclistes amb l'Open Girona a sant Joan les Fonts el proper diumenge 5 de març. la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point de Banyoles de l'11 i 12 de març i posteriorment amb la segona prova de l'Open Barcelona de Sant Vicenç dels Horts.