Guillem García guanya el Trofeu 15 d´ abril

15/04/2017
Carretera

Guillem García guanya el Trofeu 15 d´ abril

Guillem Garcia, de l’equip Bicis Esteve, ha estat el guanyador de la tercera edició del Trofeu 15 d’abril, cursa puntuable per la Copa Espanya Júnior organitzada pel Club Ciclista La Canonja, que s’ha disputat aquest dissabte.

Garcia, júnior de segon any, s’ha imposat a l’sprint a la mateixa línea de meta amb el mateix crono que Adrián González (Fundación Víctor Sastre) i amb quatre segons d’aventatge sobre Lorenzo Pardo (team Giménez Ganda-Primoti). Tots tres, que han invertit un temps de dues hores i 50 minuts en recórrer els 108 quilòmetres del recorregut, s’havien escapat a només 10 kms. de l’arribada del grup capdavanter de cursa, integrat per 14 ciclistes, i han aconseguit mantenir les diferències. El grup de perseguidors ha acabat entrant a 13 segons, encapçalat per Lorenzo Finkler (Cartagena ESETEC).  

Dels 190 ciclistes participants només 111 han arribat a meta. L’exigent recorregut, de 108,5 quilòmetres, comptava amb l’ascensió als colls d’Alforja, Porrera i La Teixeta, tots tres de 2ª categoria, com a principals obstacles del dia. Els ports de muntanya han marcat sens dubte les diferències. El circuit de la prova transcorria per Vila-seca, Vinyols, Cambrils, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Botarell, Alforja, Porrera, Riudecols, Reus amb l’arribada final a La Canonja. Hi haurà sprints especials a Montbrió del Camp i Montbrió del Camp.

En la resta de classificacions Miguel López (Ginestar-ULBSports J) ha estat el vencedor en júniors de primer any; la Fundación Victor Sastre, per equips; Juan Fernando Calle (Plataforma Central Iberum) en la muntanya (ha estat el primer en coronar els de Porrera i la Teixeta); Daniel Howley (Valverde Team) en els sprints especials (s’ha imposat en els dos ubicats a Vinyols i els Arcs i Montbrió del Camp);  

La prova, emmarcada dins dels actes de la Festa de la Municipalitat, ha comptat amb la presència dels equips Cartagena Esetec, Valverde Team, Polartec Fundación Contador, Castillo de Onda Zafiro, Fundación Víctor Sastre, Bathco, MMR Academy, Plataforma Central Iberum, Gimenez Ganga – Primoti, Bicis Esteve, Fenavin Turismo Ciudad Real, GSport, Aseguras-Indupime, Oferbikes – Metal Lube, Ginestar ULBSport, Corvi TotNet, Six2 Respetad 1.5, Sanse Rotor, Trek Quadis, Turismo Villanua, Trans-Lujan Mollet, Bicicletas Salchi, Ecotisa Goerna i Infinobras-Momparler. Cada equip podia inscriure un màxim de 8 corredors.

 

Font imatge: www.la-capsa.com