Balanç català als Campionats d´ Espanya de BTT

23/07/2017
BTT

Balanç català als Campionats d´ Espanya de BTT

La selecció catalana de BTT va ser protagonista als Campionats d´ Espanya de BTT, celebrats aquestos dies a Cofrentes (València) amb varis títols i podis al balanç final. 

El combinat català començà amb bon peu guanyant la cursa de relleus per 13 ena vegada amb un equip fet per Josep Duran, Francesc Guerra, Magda Duran i Jofre Cullell. 

Tant Cullell (júnior) con Josep Duran (sots 23) serien també campions individuals a les seves categories, mentre que Sara Gay a l´ eliminator, Pau Egeda i Jordina Muntadas(M30) i Núria Espinosa (M45) també foren campions. 

Magda Duran acabà sots campiona a la cursa sots 23, on Sara Gay fou quarta. La prova júnior femenina va tenir àmplia presència catalana al top ten, amb Lídia Fuertes, quarta, com millor representant. 

A la prova elit femenina Mercè Pacios (Cycling no limit) acabà tercera. A la cursa masculina, Ismael Ventura (Fornells) fou sisè, una posició per sobre de Crístofer Bosque (Tomàs Bellès). A l´ eliminator masculí Gerard Alvarez (BTT Santa Perpètua) i Adrià Noguera (Fornells) acabaren segon i tercer. Destacar els títols de Pere Joan Roig (Vila Bike´s) a M50 i de Joan Cors (Centelles PC) i Robert Baserva (Tomàs Bellès)  a M60A i M60B, en aquesta segona Carlos Jordà (Probike) acabà tercer.