Victòria holandesa a La Costa Brava, primera social de Peratallada

14/02/2018

Aquest dimecres s'ha disputat la primera de les quatre curses socials que tindran lloc a Peratallada (Baix Empordà) aquest 2018, amb la presència de més de 130 corredors. La cursa, amb presència de corredors de França, Bèlgica, Holanda, Anglaterra i alguna altra nacionalitat, a més d’un important número de corredors catalans ha servit per començar a preparar la temporada que començarà en breu, amb victòria de Coen Van Kleef (Westland Wil Vooruit).

La cursa, amb 92 quilòmetres de recorregut, s’ha fet molt ràpida amb una mitjana de 45 km/h després de realitzar 4 voltes al circuit. L’arribada s’ha disputat a l’esprint, en el que han entrat 94 corredors, sent el guanyador el corredor neerlandès de categoria Sub23 Coen Van Kleef (Westland Wil Vooruit), seguit de l'estonià Aksel Nommela (Beat Cycling Club) i sent tercer Vincent Pastot (St. Quintin). El primer corredor català ha estat Juanjo Agüero del Team Compak, en cinquena posició i que diumenge passat es va imposar en el Memorial Xavier Tondo. Guillem Cassú ( Gerunda-Radikal Bikes) ha estat el primer gironí, en 8a posició.

El pròxim dimecres 21 de febrer se celebrarà la segona prova de les socials de Peratallada, anomenada La Gironina. Després vindran La Catalana (28 de febrer) i La Peratallada (7 de març).

Es poden consultar les classificacions completes en el següent enllaç.