Presentada La Portals 2018

15/02/2018

Presentada La Portals 2018

Al Pavelló Esportiu Municipal Pau Ribas va tenir lloc la Presentació Oficial de La Portals 2018, en un acte presidit pel Director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig, l'alcalde de Monistrol de Montserrat, Joan Miquel Rodríguez, el Gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, el President de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, Eva Giménez d'Asdent, el Mossèn de Portals Bernat Martorell, l'homenatjat Albert Balcells i l'organitzador de La Portals, Pepe Cuevas.

La presentació de la novena edició de la marxa va ser conduïda pel periodista Toni Real i entre els nombrosos assistents, cal destacar la presencia dels Alcaldes i Alcaldesses dels municipis dels quatre Portals, Monistrol, El Bruc, Marganell i Collbató i els esportistes Kiku Soler, Àngel Edo, Israel Nuñez, Ismael Ventura, Pepe Pedrero, Sandra Santanyes, Jaume Vilamajó, Marta Vilajosana, Francesc Sala, Emili Pérez, etc. Molts d'ells ja s'han compromès a participar en aquesta nova edició.

La Portals no és competitiva i recorre els Portals d'entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar, Esparreguera i Olesa de Montserrat.

La Portals 2018 té un acord de col·laboració amb l'Associació de DENT,  malaltia molt minoritària que recull aportacions econòmiques per poder dedicar a la recerca de la malaltia. Un euro de cada inscrit es donarà a ASDENT. El David Muñoz i l'Eva Giménez, Pares del Nacho, un nen de set anys que pateix aquesta malaltia, tampoc s'han volgut perdre la Presentació de La Portals.

Les inscripcions estan obertes i avui ja són 1.100 els participants que ja estan inscrits. Tota la informació es pot trobar al web de la prova, www.laportals.cat.