Triple activitat en el cap de setmana gironí

15/02/2018

Triple activitat en el cap de setmana gironí

Tres proves se celebren aquest diumenge 18 de febrer a les comarques gironines. 

Per una banda, se celebra la MTB Challenges Series, organitzada per Klassmark, que sortirà de Sant Gregori i portarà als corredors a dos circuits de 80 i 40 quilòmetres per descobrir indrets com Sant Medir, Adri, Les Serres o Santa Afra pedalada a pedalada, per la Vall del Llémena. Dos recorreguts d'autèntica bicicleta de muntanya "pensats per tot biker", com diuen els mateixos organitzadors. La sortida será des de La Pineda de Sant Gregori, a les 10 del matí.

Tota la informació de la cursa es pot trobar a l'enllaç https://www.ciclisme.cat/cursa/btt/mtb-xallenge-series-girones i a la web http://www.mtbchallengeseries.com/girones.

Per una altra, arriba el primer descens de la temporada, organitzat per Pure Riding Bike Park-Osor Club Ciclista, i puntuable per la Copa Catalana de Descens. Els amants d’aquesta modalitat podran gaudir d’un espectacular recorregut preparat amb tot detall per fer les seves delícies, i que permetrà donar a conèixer el bike park que s’ha creat al costat de la població selvatana d’Osor.

Tota la informació de la cursa es pot trobar en el següent enllaç: https://www.ciclisme.cat/cursa/btt-descens/dh-osor 

Finalment, una aposta pel treball de les escoles de ciclisme, l’Open Escolar Girona – Fornells de la Selva que organitza el Club Btt Fornells de la Selva i que vol ser el pont d’entrada dels joves ciclistes a la competició. Es farà una prova de competició, i una prova complementària enfocada més en l’aprenentatge dels nens i nenes, que no en la pròpia classificació. La prova de Fornells consta d'un seguit de circuits 100% corriolers adaptats a les diferents edats. Cada categoria segons l'edat faran diverses voltes a cada un dels circuits que seran de 500m, 1km, 2km i 6km, respectivament. A més es faran altres activitats en el circuit de pump track que hi ha a la mateixa zona esportiva.
Tota la informació, en el següent enllaç: https://www.ciclisme.cat/cursa/btt/open-escolar-girona-fornells-de-la-selva