Presentat a Vic l'equip Portet Instal·lacions-Corvi-Buff

15/02/2018
Carretera

Presentat a Vic l'equip Portet Instal·lacions-Corvi-Buff

El passat dissabte per la tarda al Centre Cívic de La Guixa es va celebrar la presentació de l’equip Portet Instal·lacions – Corvi – Buff del Club Cicles Vic, per la temporada actual. L’equip dirigit per Jorge Tarazona està format per 15 corredors, 6 dels quals son Sub 23.

L’equip vigatà compta per aquesta temporada 2018 amb dos nous patrocinadors principals, un d’ells és la coneguda marca Buff i l’altre la marca Corvi, mantenint doncs el patrocinador punter Portet Instal·lacions. En tema bicicletes compta amb la col·laboració de Cannondale, Gold Nutrition per la nutrició esportiva i Giro pels complements.

Complint el calendari Català (Grans Clàssiques i Copes Critèrium) també es disputarà alguna prova Nacional i Voltes Nacionals.

Plantilla 2018 Portet Instal·lacions-Corvi-Buff: David Alvarez, Adrià Brunet, Edgar Baró, Francesc Reixach, Gerard Colomer, Joan Vila, Josep Aymerich, Marc Vilanova, Martí Bosch (elits), Albert Poblet, Carlos Lopez, Dani Cabello, Eloi Sole, Lluis Ropero i Pau Ubach (sub23)