Juanjo Agüero (Compak) torna a guanyar a El Vendrell

18/02/2018
Open-Social

Juanjo Agüero (Compak) torna a guanyar a El Vendrell

Juanjo Agüero (Team Compak) ha estat el guanyador aquest diumenge del 8è Gran Premi Baix Penedès d'El Vendrell, organitzat per la Penya Ciclista Baix Penedès, que s'ha resolt en un esprint després de 77 ràpids quilòmetres que els més de 160 participants han recorregut a una velocitat mitjana de 41,97 km/h.

El de Martorell, que ja s'havia imposat una setmana enrere a Valls, a la setena edició de la Cursa Social Xavi Tondo, ha superat en els últims metres a Joan Font (BH Concept-Cycling No Limit) i al francès Corentin Navarro (Vélo Sprint Narbonnais), que alhora ha aconseguit ser el primer sub23 de la cursa. El primer júnior ha estat el setè classificat, Pol Monserrate (C.C. Barbastro).

El recorregut de la cursa constava de tres voltes que passava per diverses poblacions del Baix Penedès amb la diferència que en la última volta pujava el port de Santa Cristina, de 4 quilòmetres de longitud i un desnivell positiu de 200 metres (3ª categoria, premi de la muntanya a 21 km de meta). El jove Ferran Robert, sub23 de l'equip Team Compak, va coronar en primer lloc per enfilar cap a la Juncosa de Montmell i seguidament baixant a velocitat vertiginosa fins a la Bisbal del Penedès, passant per Llorenç i altres municipis de la comarca fins a arribar a El Vendrell.

Cristina Navarro (BH Concept-Cycling No Limit) ha estat la vencedora elit, mentre que José Maria Benítez (Bike Training), Felis Luengo (Skoda Zaratecno) i José Madrigal (RCB Motor Begues) han entrat al primer grup per endur-se la victòria en categoria master 30, 40 i 50, respectivament. Ulrich Rottler (RC1886-Villingen), per la seva banda, ha estat el primer master 60.

Es poden consultar les classificacions completes de totes les categories en el següent enllaç.