Jofre Cullell i Rebecca Beaumont triomfen a Sant Gregori

19/02/2018
BTT

Jofre Cullell i Rebecca Beaumont triomfen a Sant Gregori

Rébecca Beaumont i Jofre Cullell han estat els noms propis de la Gironès MTB Challenge by Klassmark que s'ha disputat aquest matí amb sortida i arribada a la localitat gironina de Sant Gregori, en un recorregut de 78 quilòmetres i 1700 metres de desnivell positiu en la modalitat Marathon. 

La prova, inclosa dins les MTB Challenge Series, ha comptat amb una participació de luxe, amb més de 700 inscrits en totes les modalitats, inclosa la d'e-Bikes. En la prova reina, la marató, la cursa s'ha decidit en els darrers quilòmetres, després que hi arribéssin junts el quartet format per Ever Alejandro Gómez (Olympia), el francés Hugo Drechou (Massi), el belga Kevin Panhuyzen (Habitat MTB Team) i el català Jofre Cullell (Megamo). Aquest últim s'ha acabat imposant amb un estret marge de només 15" sobre el francès Drechou i amb quasi 3' sobre Panhuyzen, que ha completat el pòdium masculí.

En fèmines, la canadenca Rebecca Beaumont (Marin X Peppermint) ha estat la clara dominadora de la prova, i s'ha imposat liderant-la de principi a fi i imposant-se amb més de 3' sobre Jamie Bookwalter (None), emntre que Sílvia Roura (esteve Team) ha completat el podi.

En la resta de categories s'han imposat Arantxa Salvadó (Rally fémines), Albert Oller (Rally masculí), Alfons MArin (eBikes), Sergi Vivancos i Hugo González (equips masculí), i Sophie Giovanne i Frederic Gombert (equips mixtes).

Classificacions

[Foto crèdits: David Rueda Visuals]