Presentats els equips del CC Baix Ter

20/02/2018
Fèmines - BTT

Presentats els equips del CC Baix Ter

El Club Ciclista Baix Ter de Torroella de Montgrí va donar el tret de sortida a la nova temporada que afronta amb nous reptes i carregada d'Il·lusions. El ciclisme de promoció és el seu fort, en un nou projecte, el 28è des de la seva fundació, que busca continuar en l'enfortiment de la seva escola, sense deixar de banda, el treball enfocat a la competició. Amb prop de 100 llicències, el club empordanès es consolida i es reforça.

L'equip femení de carretera, Catema.cat, tindrà enguany les seves primeres experiències internacionals. Encara aquesta nova campanya amb 22 noies cadets, júniors, sub-23 i elit, vuit més que l'any passat, la gran majoria d'elles catalanes. Aquest febrer el Catema.cat ha estat convidat per l'organització de la Setmana Valenciana a participar en l'edició d'aquest any, sent l'únic equip participant que no és de categoria UCI. 

Quant a l'equip de competició de BTT, Jodofi Supermercats, amb catorze corredors, té previst centrar la seva activitat competitiva en la Copa Catalana Internacional. En el vessant organitzatiu, la força del voluntariat del club sustenta i dóna continuïtat a la TwoNav Empordà BTT Extrem que aquest any celebrarà la seva quarta edició. La prova es farà el cap de setmana del 21 i 22 d'abril, amb tres etapes en dos dies, un repte de 150 quilòmetres i 4.000 metres de desnivell positiu.

Sort i èxits!