Èxit en l'inici de la Copa Catalana de carretera

04/03/2018
Junior - Fèmines - Cadet

Èxit en l'inici de la Copa Catalana de carretera

Prop de 150 ciclistes s'han reunit aquest diumenge al 3r Trofeu Vila de Ripoll per disputar la primera prova de la Copa Catalana de carretera, un èxit de participació que s'ha resolt sense incidents i amb protagonisme rus entre els júniors.

En la prova júnior masculina, el rus Gleb Syritsa (Lokosphinx) s'ha endut la victòria sent el més ràpid del grup que ha arribat destacar a meta per davant del seu company Nikita Bersenev. El podi l'ha completat Pau Miquel (Turismo Villanua) en tercer lloc, i de pas s'ha situat com a primer líder de la Copa Catalana. Bersenev ha estat escapat en solitari gran part de la cursa, sent perseguit pel finalment guanyador Syritsa, tot i que finalment la lluita pel triomf s'ha resolt en un esprint entre sis corredors.

Teresa Costa (Els Àngels Racing) ha estat la vencedora en categoria elit femenina, arribant al mateix temps que Júlia Casas (Probike Club) i Marina Isan (Catema.cat). La veterana és així la primera líder d'una Copa Catalana de fèmines que aquesta temporada estrena un ambiciós format. La millor fèmina júnior ha estat Ariana Gilabert (Catema.cat), arribant juntament amb la seva companya Mireia Trias, i la millor sub23, Mireia Benito, també de l'equip Catema.cat.

Per la seva banda, Abel Gordillo (Quadis-Trek) ha estat vencedor i primer líder de la Copa en categoria cadet per davant dels seu company d'equip Joan Marín i Arnau Gilabert (Autocars Sagalés), mentre que la millor fèmina de la categoria era Laia Burdoy (Catema.cat).

Fotografia: Les líders de la Copa Catalana femenina en totes les categories.

Podeu consultar les classificacions completes de la cursa júnior masculina, i de la resta de categories, en aquest enllaç.