Presentat l'equip femení Catema.cat

08/03/2018

La temporada 2018 ha començat amb bon peu per l'equip femení Catema.cat participant per primera vegada a la prova de nivell UCI Setmana Ciclista Valenciana. Les corredores Mireia Trias i Ariana Gilabert (júniors), Yurani Blanco i Mireia Benito (sub-23), Mercè Pacios i Marina Isan (elits) varen tenir la gran oportunitat de participar en aquest esdeveniment esportiu sent, juntament amb l’equip Hyndai Koryo Car, els únics equips no UCI convidats a la prova. Les noies van demostrar estar en un molt bon estat de forma, tot i ser la primera cursa de la temporada, disputant cada dia millor el total de les 4 etapes de la cursa. Les corredores van poder compartir pilot amb algunes de les considerades les millors ciclistes del món i, tot i les caigudes, van aconseguir acabar una de les curses més importants de l’estat. Així doncs, es van emportar una gran experiència i un molt bon aprenentatge per afrontar les properes curses d’aquesta temporada.

En tornar d’aquests dies tan intensos, les 23 corredores del conjunt Catema.cat  van realitzar una trobada on van poder disfrutar d’un gran cap de setmana de coneixença i entrenaments. La trobada va coincidir amb la primera cursa de la Copa Catalana celebrada a Ripoll on totes les corredores van donar-ho tot en els 42 km de cursa amb un elevat ritme i desnivell acabant finalment amb la victòria per equips en totes les categories i victòries individuals de:

Laia Burdoy (1a classificada cadet)
Maria Rosselló (2a classificada cadet)
Ariana Gilabert (1a classificada júnior)
Mireia Trias (2a classificada júnior)
Mariona Fernandez (3a classificada júnior)
Mireia Benito (1a classificada S-23)
Yurani Blanco (2a classificada S-23)
Marina Isan (3a classificada elit)

Cal destacar la bona feina d’equip realitzada entre les corredores ajudant-se mútuament i el debut de moltes de les components que van realitzar molt bon paper tot i no haver estat mai en un pilot de competició. Ara tocarà mantenir els liderats i seguir treballant cada vegada amb un equip més cohesionat i

Així doncs, després d’aquest immillorable inici de temporada les noies es preparen per la pròxima cursa de Gran Premi de Fèmines Jodofi Supermercats que es celebrarà a Pals (Girona) el pròxim 24 de març i una etapa també per a fèmines coincidint amb l’etapa final de la Volta Catalunya a Montjuïc el dia 25 de març.