L'equip Lokosphinx domina la darrera social de Peratallada

08/03/2018

Lev Gonov i l’equip Lokosphinx rus van dominar clarament la darrera cursa social de Peratallada. Els russos van assolir els tres primers llocs de la classificació, destacant Lev Gonov que va plantar-se sol a l'arribada amb 56 segons d'avantatge sobre el seu company Nikita Bersenev i Gleb Syritsa, tercer classificat. Lev i Gleb són els actuals subcampions del món de persecució per equips i de Madison 2017 en categoria júnior.

L’únic corredor que va poder fer front al domini rus va ser Marc Brustenga, el corredor vallesà que milita a l’equip francès de La Pomme de Marseille, situant-se en la quarta posició. L’esprint del grup principal va seguir la mateixa tònica de la cursa, amb tres ciclistes russos encapçalant el pilot.

Cal destacar la bona participació de corredors catalans, ja que en aquesta ocasió el gruix de corredors francesos no van acudir a aquesta darrera cita a terres gironines.