El Club BTT Fornells presenta ambicioses novetats per la temporada 2018

14/03/2018
BTT

El Club BTT Fornells presenta ambicioses novetats per la temporada 2018

El teatre de la Sitja va aplegar més de 200 persones el divendres passar en la presentació de la temporada 2018 del club BTTFornells que presenta novetats importants amb nous patrocinadors i un equip de competició renovat: l’IRONTECH-TECNIC-AMBISIST, amb un total de 21 integrants amb objectius tan ambiciosos com lluitar per la primera posició en la Copa Catalana Internacional. 

S'han incorporat corredors de llarga trajectòria com Sergi Oller i de més joves com Oriol Frigola, Lluís Trafach i en Joan Quintana en la categoria èlit masculina. En categoria sub-23, continua Pablo Aguilera i s'hi afegeix Pau Quintana i Adrià Bellera. La Laura Terrades liderarà un grup de tres fèmines èlit que es completen amb l'americana Jamie Dinkins i Catalina Martínez

En les categories Màster s'incorporen David Cáceres (m-30), Carles Argemí (M-40) i Miquel Amat (M-50). Continua en Xavier Grabulosa (M30). I entre els més joves destaca el junior Dídac Carvacho amb moltes opcions per disputar el lideratge en la seva categoria tant en la Copa Catalana com en els campionats de Catalunya i d'Espanya.

 La cantera del BTTFornells està ben representada amb corredors que s'han format al club com Aniol Morell, Eduard Laporta, Òscar Aguilera, Roger Recasens, en la categoria cadet i Francesc Ferragutcasas i Genís Martí que completen la categoria junior. En competició infantil, es fa impossible reproduir aquí el nom de tots els esportistes ja que a l'escola hi ha un total de 92 federats i de ben segur es faran veure i sentir en les curses en que participin. 

Des del club, juntament amb la resta de escoles de ciclisme, s'ha impulsat la creació d'un Open Escolar per promocionar el BTT a les comarques Gironines. Amb la projecció d'un vídeo es repassaven les diferents seccions del club, una de les que s'ha de destacar és la dels corredors internacionals del BTTFornells entre els que s'hi troben Francesc Guerra, campió de LaTramun, la Catalunya Bike Race i La Rioja Bike Race, el campió d'Espanya de Marathon Ismael Ventura, Joan Llordella amb cinc participacions a la Cape Èpic i Adrià Noguera guanyador de la Himalaya Bike Race. 

Tampoc podia faltar un repàs a la LaTramun, cursa internacional que organitza el club i que un any més, i ja serà la seva vintena edició, comptarà amb corredors internacionals del màxim nivell. La prova es celebrarà a la ciutat de Girona el dia 14 d'octubre. Les autoritats locals, president i responsables del club van repassar totes aquestes novetats i es van felicitar per la feina feta i dels projectes de futur. 

No van faltar els agraïments a col·laboradors, patrocinadors i institucions sense el suport dels quals aquest projecte no seria possible. A més, Francesc Moradell rebia de mans del president del Club Jaume Boix i del incombustible Fidel Freixes una placa amb la que el club agraïa una vida dedicada al ciclisme i el tracte rebut. L'acte va acabar amb tots els esportistes del club dalt de l'escenari i amb un pica-pica per a tots els assistents.