Tret de sortida a la Copa Critèrium al 72è aniversari CC Catalunya

15/03/2018
Carretera

Tret de sortida a la Copa Critèrium al 72è aniversari CC Catalunya

La Copa Critèrium 2018 dóna el tret de sortida aquest proper diumenge al 72è Aniversari Club Ciclista Catalunya, la primera d'un calendari que comptarà amb 10 proves ja consolidades i distribuïdes arreu de la geografia catalana, i que procalamraà els campions a mitjans de setembre. 

La prova inaugural, el 72è. Aniversari Club Ciclista Catalunya tindrà lloc en un circuit de 2 kms de recorregut situat al Passeig de la Zona Franca de Barcelona, entre la carretera del Prat i el carrer Foc. A més dels sots23/elits que puntuaran per la Copa Critèrium, hi prendran part ciclistes de les categories Cadets, Júniors, i Màster 30-40 (Memorial Antonio LLAMAS), tant masculina com femenina i puntuant per les corresponents Copes de la Federació Catalana de Ciclisme. 

Entre els inscrits, el gran dominador de la Copa Criterium dels dos darrers anys Oriol Escolano, i el sots-campió 2017 Albert Masana. Per tant, s'espera una gran matinal ciclista al districte de Sants-Montjuïc amb la disputa d'aquesta prova que per segon any consecutiu aplegarà un bon nombre de ciclistes de promoció i formació.