La Noguera Bike Race torna als orígens esgotant inscripcions

21/03/2018
BTT

La Noguera Bike Race torna als orígens esgotant inscripcions

Després de ser una prova de dos dies el 2017 la Noguera Bike Race ha tornat a apostar pel format d'una única jornada de competició. Així va néixer la cursa que recorre aquesta espectacular comarca, ideal per al MTB, i així han confirmat els participants que la volen, com ho demostra el fet que s'han esgotat les inscripcions (600 ciclistes).

La Ultramarathon de 121km i 3.200 metres de desnivell positiu és un traçat molt dur des del punt de fiscalització físic, però molt divertit si mirem l'aspecte tècnic i molt agraït si valorem els paisatges pels quals rodaran els seus participants. La principal ascensió, amb més de 10 quilòmetres de longitud, portarà els bikers al sostre de la prova, el cim del Montsec i els seus gairebé 1.400 metres d'altitud. Caldrà guardar forces per als últims 20 quilòmetres, plens de senders, i que seran tot un gaudi per als que aconsegueixin arribar en bones condicions.

Hi haurà altres 2 distàncies per donar cabuda al màxim nombre de bikers. La marathon, amb 81 quilòmetres de recorregut, tampoc serà cap passeig. Els seus 2.100 metres de desnivell parlen per si sols. I el rally, de 41 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell, ideal per prendre contacte amb el terreny i el paisatge d'una zona, per a molts encara desconeguts. També hi haurà espai per a les bicicletes elèctriques per primera vegada.

Totes les proves tindran un important suport en forma d'avituallaments constants perquè no et falti de res. Com a màxim, cada 20 quilòmetres trobaràs un. Hi haurà 6 a la Ultramarathon, 4 a la marató i 2 en el ral·li. L'organització tindrà cura que no et falti de res per acabar aquesta exigent Noguera Bike Race.

Dissabte el Càmping La Noguera serà el punt de sortida i arribada de les tres competicions. La Ultramarathon arrencarà a les 8:30, seguida de la marató i rally a les 9:00h.