Stephens s'imposa també a la ReVolta

25/03/2018
Carretera

Stephens s'imposa també a la ReVolta

Lauren Stephens (Cylance Pro Cycling) ha fet ple en el seu cap de setmana per terres catalanes, i després de la victòria d'ahir al GP Jodofi Supermercats de Pals, avui s'ha imposat de nou a la ReVolta de Barcelona, la cursa de fèmines impulsada per la mateixa organització de la Volta Catalunya i que puntuava igualment per la Copa Catalana fèmines de la FCC.

La prova, que ha comptat amb una participació de 118 ciclistes, ha tingut com a protagonista la catalana del Movistar Lorena Llamas, que ha endurit la cursa amb diferents intents d'escapada fins que a la darrera volta, ha llençat un dur atac pujant que només ha pogut seguir Stephens. Tot i els intents de la catalana per deixar-la, no se n'ha sortit i s'han presentat a meta totes dues, imposant-se la texana a l'sprint. Per darrera, bona presència de l'equip Sopel Womens Team (el millor de la competició), amb dues ciclistes arribant en 3a i 4a posició scratch, Sofía Rodríguez i Sara Martín.

Stpehens declarava a l'arribada que la clau havia estat "aguantar el darrer atac a Llamas" i que la victòria "havia estat molt emocionant". Per la seva part, la catalana del Movistar afirmava que sabia que l'americana era una rival dura i que l'havia controlat durant la cursa fins que "al tram més dur he atacat i he aconseguit despenjar-la una mica, però un cop ha suavitzat la pendent, m'ha agafat la roda i ja hem anat a relleus fins al final". Igualment Llamas destacava l'organització d'aquesta prova: "Que una prova com la Volta doni aquest pas amb nosaltres està molt bé, tot i que la distància se m'ha fet una mica curta perquè no hem arribat a l'hora de cursa", i convidava a l'organització a fer un pas més endavant l'any vinent, consolidant-la i dotant-la de més importància.

Per categories, s'han imposat:

  • General scratch: Lauren Stephens (Cylance Pro Cycling)
  • Cadets: Inés Cantera (Castilla y León)
  • Júniors: Nerea Ruiz (Catema.cat)
  • S23: Sofía Rodríguez (Sopela Womens Team)
  • Elit:  Lauren Stephens (cylance Pro Cycling)
  • Equips: Sopela Women's Team

Consulteu les classificacions complertes

Pel que fa a la Copa Catalana fèmines, després de 3 proves les líders són:

  • Elit: Teresa Costa (Els Angels Racing)
  • S23: Mireia Benito (Catema.cat)
  • Junior: Nerea Ruiz (catema.cat)
  • Cadet: Laia Burdoy (catema.cat)

Propera parada de la Copa Catalana fèmines, Juneda (Lleida) el 13 de maig, en un circuit urbà curt però explosiu amb un tram de llambordes.

[Foto crèdits: PhotoGomez Sport]