La Portals 2018, novena edició, a punt

05/04/2018
BTT

La Portals 2018, novena edició, a punt

La Portals, volta a Montserrat en btt, es l’esdeveniment de referència a la muntanya Sagrada de Catalunya, la muntanya de Montserrat, i aquest 2018 presenta un cap de setmana amb dues marxes aptes per a esportistes de tots nivells, organitzades pel Club Esportiu Lataca.

Dissabte dia 7 tindrà lloc la Portals Solidària, una pedalada pels més joves i per tots i totes aquells i aquelles que vulguin estar presents en La Portals però que no vulguin l’exigència de La Portals Btt. El recorregut sortirà i arribarà a Collbató, serà de caire popular i tindrà una distancia de 15 quilòmetres, però principalment destaca el caràcter solidari, enguany amb l'assocació Asdent (Associació de la mamaltia de Dent), al qual s'hi destinarà 1€ de cada inscripció.

El diumenge serà el torn de la mítica Portals BTT, la marxa no competitiva proposa un recorregut de 55 kms i 1.400m D+ però tècnicament asequible amb un 90% del recorregut per pistes, i amb sortida i arribada a Collbató. Les 1.500 inscripcions es van exhaurir ja fa dies, així que l'èxit participatiu torna a estar assegurat.

L'ex-ciclista professional català de btt Albert Balcells, un dels pioners en aquesta especialitat a casa nostra, serà homenatjat en l'edició 2018 de la Portals.

Consulta tota la informació de la Portals
[Foto: La Portals]